Етър посреща Пирин (Благоевград) в ранния двубой за деня от efbet Лига. Мачът на стадион "Ивайло" започва в 15:30 часа с първия съдийски сигнал на Георги Кабаков.

"Виолетовите" имат четири точки в актива си и заема последното място в класирането. Тимът на Емануел Луканов има само една победа на сметката си - над Локомотив (София) с 3:1 в столичния квартал "Надежда". В предишния кръг Етър излезе крайно дефанзивно срещу Левски, но въпреки това загуби с 0:1. Сега срещу "орлетата" със сигурност футболистите на Луканов ще действат по-открито и нападателно, отколкото от "Герена".

Междувременно столът на Луканов се разклати с напредването на сезона, като в последно време започна да се спряга името на Станислав Генчев като евентуален негов заместник на "Ивайло". Вчера към Етър се присъедини още един нов футболист - сенегалският централен защитник Принс.

В последно време Пирин (Благоевград) се намира в подем, като в последните два кръга от шампионата "орлетата" регистрираха две победи - над Хебър (Пазарджик) и Крумовград, с което отлепиха от дъното. 

Със сигурност гостуването във Велико Търново е добър вариант за хората на Иво Тренчев да продължат своя септемврийски възход.

Етър - Пирин (Благоевград) 

Вероятни състави: 

ЕТЪР: Величков, Христов, Димов, Стоянов, Г. Ангелов, Я Ангелов, Моран, Бакалов, Станев, Димитров 

ПИРИН: Ковальов, Йорданов, Бачев, Дюлгеров, Семенив, Абу, Бенгюзов, Тасев, Суда, Тютюков, Комано

Стадион: "Ивайло", Велико Търново 
Съдия: Георги Кабаков 
Начало: 15:30 часа