Преди дни един от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се прибра от поредната си бизнес визита в Аржентина.

Пред нашата медия шефът на "черно-белите' засегна доста теми, като най-твърдо заяви, че е сигурен в спечелването на титлата на тима от парк "Лаута" този сезон.

"Ще се повторя, но аз се върнах в управлението на първия отбор на Локомтив Пловдив. Вече има нови правила. Всико е структурирано. Локомотив Пловдив ще е шампион. Не им се иска на другите, но шампиони сме. Вече сме организирана банда и не ни е страх от никой. Сега играем срещу ЦСКА 48, 49 ли е и 50 да е, какво от това. После били Ботев Пловдив. И тях ги минаваме през гара разпределителна" бяха първите думи на Христо Крушарски пред BgDerby.com.

Бизнесменът е предприел и нова самоинициатива, за което разкри пред нас.

"На 16 ноември от 16.00 часа на стадиона в парк "Лаута" ще има приятелски мач между отбор на депутатите от румънския парламент и звездния състав от САЩ 94. Треньори на нашите ще са Димитър Пенев и Сашо Борисов" допълни бизнесменът.

"През юли организирам отново юношески турнир с името Христо Бонев. Ще поканим доста деца, като мачовете ще бъдат на базата в Говедарци и Самоков" завърши боса на Локомотив Пловдив.