Черно море посреща Пирин в двубой от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Тича" е от 15:00 ч. и ще бъде ръководена от Петър Кузев.

Днес двата отбора ще търсят път обратно към победите. И "моряците", и "орлетата" са в серия от три поредни шампионатни мача без успех. През изминалия уикенд тимът на Илиан Илиев допусна първа загуба през настоящата кампания, след като отстъпи на Левски с 0:1 на "Герена".

Благоевградчани пък се представиха на добро ниво, но допуснаха обрат от ЦСКА - София в рамките на 60 секунди. Преди това тимът претърпя тежко поражение от Лудогорец (0:4), с което бе прекъсната позитивната серия от четири срещи без загуба.

Още след двубоя с Левски наставникът на варненци сподели, че вече отборът му ще играе по-спокойно, тъй като вече няма да има напрежение от това, че е единственият тим в елита без загуба. Добрата новина за Илиан Илиев е завръщането на един от основните играчи в състава - Алекс Фернандес, който изтърпя наказание срещу "сините".

Титулярният централен защитник Влатко Дробаров обаче ще пропусне мача заради червения картон, който си изкара на "Герена" преди 4 дни.

15

Иво Тренчев пък няма да може да разчита на полузащитника Аюб Абу, който бе изгонен в заключителните минути на двубоя с ЦСКА - София.

ЧЕРНО МОРЕ - ПИРИН

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дичев, Панов, Панайотов, Димов, Фернандес, Тешейра, Сула, Илиев 

ПИРИН: Ковальов, Семенив, Дюлгеров, Бачев, Йорданов, Бенгюзов, Медвед, Тасев, Суда, Тютюков, Комано

СЪДИЯ: Петър Кузев
СТАДИОН: "Тича", Варна
НАЧАЛО: 15:00 часа