Съставите на Берое и Левски се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е с начален час 19:00 и ще бъде ръководен от Васил Минчев.

Двата тима влизат в мача в добро настроение, след като в предишния кръг постигнаха победи над лидерите в шампионата. Заралии удариха като гост Локомотив (Пловдив), докато “сините” се справиха с Черно море на “Герена”.

Към момента Берое е на 11-а позиция с актив от 17 точки. Левски от своя страна е четвърти с 26 и при успех ще направи още една заявка за борба за титлата през този сезон.

Наставникът на домакините Хосе Луис Ачиари няма да може да използва халфа Едвин Ласо. За сметка на това в състава се завръща Тиаго Сейхас.

При гостите лошата новина е контузията в глезена на звездата на тима Уелтон, който ще пропусне следващите няколко срещи на “сините”. Същото се отнася и за Джевад Ел Джемили, който получи травма на последната тренировка на тима преди отпътуването за срещата. Трайно контузен остава Билал Бари, който повече от година не е бил на терена.

През миналия сезон двата тима се срещнаха на два пъти в рамките на шампионата, като Левси записа две победи с по 1:0.

БЕРОЕ - ЛЕВСКИ

Вероятни състави:

БЕРОЕ (4-1-4-1): Ачинели; Каскардо, Минго, Скуадроне, Говеа; Пачаме; Политано, Ойос, Сейхас, Трибуле; Годой

ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Н. Михайлов; Петрис, К. Димитров, Кордоба, Цунами; Дарлан; Роналдо, А. Митков, А. Краев, Фадига; Рикардиньо

СЪДИЯ: Васил Минев
СТАДИОН: "Берое", Стара Загора
НАЧАЛО: 19:00 часа