Рекордьорът по изиграни мачове в родния елит Георги Илиев се сигласи да дискутира доста теми във футбола пред BgDerby.com.

Записалият 461 двубия в първия ешалон у нас коментира националния отбор, бившите си клубове Черно море и Локо Пловдив, шансовете за евентуален нов шампион в Efbet лига, както и бъдещите си планове в професионален план.

"На всички е ясно, че от доста време националния отбор е в дупка. Но ямата там е на по-високо ниво. Новият селекционер Илиан Илиев доказа, че има качеста, но дано пак да не го употребят. Друг е въпросът дали е лесно да съвместяваш две длъжности, но всеки сам решава какво да прави. За бившите си отбори Черно море и Локо Пловдив само суперлативи. Аз, като варненец се кефя на възхода на отбора. Много добър колектив и силна година за нас. Локомотив пък имат нова визия и практикуват добър футбол. Първенството е много интересно и го следя с интерес. Черно море и Локо Пловдив, вече се противопоставят ня грандовете. Лошото е, че още нямат организацията на Лудогорец, ЦСКА-София и Левскив в ръководствата, там е изградена структурата още преди доста години и тук е проблема. Но съм сигурен, че Черно море и Локо Пловдив имат не-малки шансове тази година да станат шампион в първенството. За бъдещето си то със сигурност е свързано с футбола. Имам доста идеи, но както знаете у нас всичко става бавно, а не е и сигурно. Аз имам лиценз "А" УЕФА. Гоня и по-горни стъпала. Ще видим в скоро време какво ще се случи, но аз обичам футбола и ще продължа в тази посока". каза за BgDerby.com Жоро Илиев.