Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, остана доволен след победата с 3:1 в контролата срещу полския първенец Ракув по време на лагера в Турция.

Опитният специалист коментира играта на отбора и селекцията, като потвърди, че Доминик Янков и Мунир Шуиар не са с тима, тъй като са пред трансфер. Той обаче допълни, че в тима очакват и входящ трансфер. 

"Доволен съм от това, което показаха момчетата на този етап. Имаме още какво да работим. Разликата е тази, че малко по-добро самочувствие имахме. Това е шампионът на Полша, много сериозен съперник. Това мога да кажа за мача“, започна Дерменджиев. 

"Не съм избистрил стартовата единайсеторка. Исках да играя този мач така и затова направих по-малко смени. Следващият мач ще играят други“, продължи той. 

"Руан Секо е играл отдясно в Бразилия. Не му е нова роля. Позната му е добре и има качествата да играе на тази позиция. Доминик Янков и Мунир не са с отбора. От клуба ще кажат за какво става въпрос. Не ни трябват толкова много хора, но ще има входящ трансфер. Надяваме се да дойдат до края на лагера. Сонко вече е тук. Днес пристигна в 17:00 часа. Имаше страшно дълъг полет и не беше на мача дори като зрител, но от утре ще се включи в тренировъчния процес. Малко се поумориха момчетата и затова приехме по-защитни действия, но видяхте, че на контраатака отбелязахме гол“, завърши Дерменджиев.