Старши треньорът на Лудогорец сподели мнението си след последната проверка на отбора в Турция. "Орлите" завършиха наравно 1:1 с Млада Болеслав, а наставникът на тима разкри, че е доволен от проведената подготовка и изиграните контроли.

"Доволен съм от цялостното представяне на отбора. Това, което сме го изработили, има какво още да вдигаме като ниво. За това време свършихме много добра работа. Доволен съм от контролите, които изиграхме. Получи се един ползотворен лагер, времето също беше много подходящо.

 

Мисля, че на около 70% сме готови и физически, и технически. Играчите ще се видят с близките си, ще имат три дни почивка и мисля, че ще презаредят батериите. Методий Стефанов ще започне тренировки с първия отбор.



Чакаме контузените да се оправят и да има по-голяма конкуренция, защото първенстово е много дълго. От 10-и февруари до 4-ти март имаме седем мача.

 Лудогорец винаги играе за победа, така ще бъде и в мача за Суперкупата.



Винаги съм искал да игреам в тези контроли с колкото се може по-силни съперници. Когато те са силни, мотивацията е много силна и се доближава до стила на Сервет. Аз съм максималист и мисля, че можеше да свършим още малко работа, но времето ни притисна сериозно. И това, което свършихме, е задоволително. 

Очакваме нов футболист, но не мога да кажа кога точно ще дойде този играч", заяви Дерменджиев.