Марица допусна загуба с 1:2 и дома от Янтра Габрово. Срещата мина през обрат, след като кършакалии затвориха първото полувреме с минимална преднина, но след почивка допуснаха пълен обрат.

 

 
 

 

В 7-та минута Станислав Маламов достигна трудна топка и върна към Соломон Джеймс, който веднага центрира. Вратарят на гостите, заслепен вероятно от слънцето, изби, но топката влезе във вратата за 1:0. В 14-та минута Казаков от гостите стреля неточно от средна дистанция. Малко преди това Веселин Марчев се измъкна между двама, вратарят се справи с удара му от трудна ситуация. В 30-та минута след отлична комбинация Станислав Маламов отбеляза, но голът бе отменен заради засада. В 34-та минута Стефан Попов посрещна с воле избита топка, но стилният му удар излезе в аут. Минута по-късно капитанът на Янтра Казаков стреля слабо от границата на наказателното поле и не затрудни Петър Начев, който внимаваше.

 

 
 

 

В 50-та минута, при първия си удар за втората част, Тони Иванов изравни. Малко по-късно отново Иванов имаше възможност пред себе си, но не се възползва от нея. Димо Бакалов проби опасно по дясното крило, но бе блокиран. Айвън Ангелов в 61-та минута стреля опасно покрай вратата на Марица. В 68-та минута Тони Иванов с втория си гол обърна резултата в полза на гостите от Янтра. 20 минути преди края за поредното си нарушение Казаков получи втори жълт картон и съответно червен. В 80-та минута Ифеани Дейвид можеше да изравни, а след това Димитър Аврамов засече с глава центриране от корнер, но топката излезе в аут. Свилен Щерев получи втори жълт картон в 85-та минута за нарушение в центъра на терена. Димо Бакалов в 90-та минута бе близо до попадението след хубав свободен удар, но в крайна сметка топката мина покрай гредата.