"Марица" U17 (2008) постигна внушителен успех с 0:9 при гостуването си на "Верея" в мач от 27 кръг в Зонална група U17. Срещата се игра на терена до стадион "Трейс Арена" в старозагорския квартал "Кольо Ганчево". Възпитаниците на Димчо Беляков не оставиха абсолютно никакви шансове на своя съперник и записаха изразителна победа. Хасан Байрам наниза 4 попадения, Димитър Кънчев реализира хеттрик, а Атанас Шопов и Иван Коспартов отбелязаха по веднъж.

"Марица" U17 (2008) заема място в средата на класирането с 39 точки и мач по-малко (гостуване на "Арда"). До края на сезона остават 3 кръга. В първият от тях "жълто-сините" почиват, а в останалите два за състава предстоят трудно гостуване на "Черноморец" и домакинство на "Локомотив" (Стара Загора).

Двубоят на "Марица" U19 срещу "Крумовград", който трябваше да се играе през седмицата бе отложен.

"Марица" U15 (2009) постигна убедителна победа с 1:6 над "Верея" в среща от 27 кръг в Зонална група U15. Двубоят се игра в петък на терена до стадион "Трейс Арена" в старозагорския квартал "Кольо Ганчев". Момчетата на Красимир Иванов доминираха изця;о и заслужено постигнаха изразителна победа. Даниел Велков рвализира четири попадения, а по веднъж се разписаха Виктор Маринов и Алекс Христозов. Така отборът продължава възходящото си представяне през пролетта.

"Марица" U15 (2009) заема 4-то място в класирането с актив от 40 точки, колкото има и "Арда". До края на сезона остават 3 кръга, като в следващия "жълто-сините" почиват, а в последните два на тима предстои трудно гостуване на "Черноморец" и домакинство на "Локомотив" (Стара Загора).

В Зонална група U14 момчетата на Величко Величков допуснаха загуба при гостуването си на "Берое".