Капитанът на Лудогорец Антон Недялков даде мнението си след спечелването на 13-ата шампионска титла в историята на "орлите". Националът изрази щастие и от отбелязания гол във вратата на "червените".

"Един колектив сме, всеки играе и тича за другия, ние сме най-добрите футболисти в България, с най-добрите качества и това се показва. Трябва да работиш постоянно, да си усърден, все някой ден животът и съдбата ще ти го върнат, както се случи днес.

Позицията ми не е такава, от която да се бележи. Понякога пробвам да вкарам и се случва. Между Лудогорец и ЦСКА винаги има проблеми, много голове, зрелищни мачове със заряд, винаги има мотивация. Благодаря, че днес изиграхме стойностен двубой.

Враждата между ЦСКА и Лудогорец поражда тази агресивна игра, получават се такива работи. Това няма място във футбола - трябва да се показва хубава игра, колектив, агресията няма място. Колективът в Лудогорец прави така, че отборът да е на това най-високо ниво.

Пожелавам на конкурентите ни да се развиват, за да се развие и българският футбол. Пожелавам си една хубава вечер, да се почерпим, че сме шампиони и от утре ще започнем да мислим за финала с Ботев (Пловдив). Надявам се да не подценим двубоя и да подходим професионално", каза Антон Недялков.

Последвайте каналите ни в: