Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев знае потенциала на играчите си, и ако те покажат футболните си възможности ще излязат крайни победители в битката за второто място в Efbet лига.

Специалистът е на мнение, че ще има и доста битка срещу ЦСКА-София на стадион "Васил Левски", но това е част от играта. Наставникът на "моряците" възропта срещу неадекватните решения на СТК на БФС, за изготвяне на програмата на отборите в първенството. Илиев коментира и бъдещето си в Черно море, както и евентуалния план за подготовка на варненци.

"Искам моя отбор да разгърне потенциала си докрай срещу ЦСКА-София. Разбира се, че излизаме за победа. Ще има битка, но се надявам с футболни достойнства Черно море да стигне до успех. Не ме притесняват странични фактори. Трябва да внимаване в дефанзивен план срещу ЦСКА-София, защото имат добра атака. Смятам, че всичко ще се реши на терена. Има раздвижване по това дали ще остана в Черно море. Отностно подготовката и лагера, всичко се движи от клуба от доста време. СТК към БФС не играе справедливо срещу нас. Не е нормално, след мача с ЦСКА-София който е утре, да се приберем във Варна в 5-6 сутринта и да играем пак в неделя. Искахме да ни променят следващия двубой, но уви. Виждате сменят датите и часовете на други двубои, но на Черно море не. Ние гледаме в нашата паница, но за пореден път сме ощетени" каза пред BgDerby.com Илиан Илиев.