Хебър набор 2008 завърши сезона в Елитната група (U16) с равенство като гост на Славия завършвайки при резултат 2:2. На Овча Купел възпитаниците на Йордан Минев изиграха много силен мач като на два пъти повеждаха в резултата. Първо за 0:1 вкара Виктор Тлачански, а след това за 1:2 вкара Анастас Георгиев. Теодор Борисов и Александър Александров отбелязаха головете за "белите". Така „зелените“ приключиха с актив от 24 точки, което им отреди 12-та позиция в класирането. Другата година Хебър набор 2008 ще играе пак в Eлитна група, но вече при 17-годишните.

В двубой от последния кръг на Елитната група (U17) отборът на Хебър набор 2007 записа престижна победа с резултат 2:1 над столичния Национал. Точни за Хебър в тежкото и горещо време бяха Даниел Ангьозов от дузпа, която сам си спечели в края на полувремето и гол на Кристиян Радулов в средата на второто, след асистенция на Мартин Тодоров. Голът за гостите бе дело на Румен Колев.

Бъдещето за момчетата от набор 2007 в турболентното лято, което се очаква и множеството въпросителни към цялата структура на Хебър предстои да се разбере и посоката, в която ще поемат. Дали на някои от тях, както и на играчи от втория отбор на Хебър ще бъде осигурена изява за доказване в представителния тим? Дали втория отбор на Хебър ще бъде запазен с цел,поле за изява на излизащите от школата момчета? Или посоката ще бъде друга, предстои да се разбере, след задаващите се, структурни, треньорски и ръководни промени в клуба.

sportnewspz.com