Отборът на Хебър набор 2009 завърши сезона като шампион в Областна група Пазарджик. Момчетата на Марио Георгиев и Васил Кузманов получиха своя трофей за победители непосредствено след последния мач за сезона, а именно градското дебри с отбора на ДФК Орлета. Хебърци си бяха осигурили предсрочно титлата, но все пак в едно дерби винаги има заряд. За „зелените“ взеха участие доста момчета, които през сезона останаха с по-малко минути, но това по никакъв начин не омаловажава победата за „орлетата“, които са възпитаници на Стоян Костов. ДФК Орлета спечели домакинството си с 2:1, а можеха да се поздравят и с по-убедителен успех, но добрите намеси на вратаря Теодор Козарев оставиха „зелените“ в мача. Хебър съумя да изравни след добра контраатака, но малко преди края, Благой Полежански се измъкна и вкара красив гол за 2:1, с който донесе победата за „сините“.

След двубоя се състоя и церемонията по награждаване на шампиона,където хебърци заслужено триумфираха. Пред момчетата предстои ваканция и ранен старт на подготвителния период с цел участие догодина в Елитна група U16. 

Отборът на Хебър набор 2010 завърши сезона с победа като гост в Бургас. Момчетата на Хебър U14, които участват в Зонална група „Пловдив“, победиха с 5:4 Черноморец. Този мач беше отложен от първия пролетен кръг, но на практика се закри първенството при децата.

През цялото време на мача, вълнуващи моменти не липсваха и пред двете врати. Хебър откри чрез Константин Асенов, но след две груби грешки в защита, домакините обърнаха резултата. Стигна се до нов обрат, този път в полза на пазарджиклии като точен на два пъти беше Йордан Батаклиев, а един гол в началото на втората част, отбеляза Петър Кълвачев, който е с година по-малък от съотборниците си. Между двата гола при резултат 2:3 имаше време да блесне с прекрасна намеса и вратаря на Хебър Денис Спасов, отразявайки дузпа, с която запази преднината на гостите. Домакините отново намалиха за 3:4, но почти мигновено Йордан Батаклиев, след двете си асистенции в мача, оформи и своя хеттрик правейки резултата 3:5. Малко преди края, нова неточност в отбраната на „зелените“ и от статично положение се оформи крайното 4:5 в полза на Хебър.

sportnewspz.com