Героят за Лудогорец Серджио Падт, който спаси дузпа на Тобиас Хайнц, говори след минималния успех над "червените" в първия кръг на efbet Лига. "Орлите" стигнаха до победата благодарение на автогол, който Християн Петров си отбеляза в началото на второто полувреме.

Стражът на разградчани призна, че неговият отбор е имал сериозни проблеми преди почивката, но е доволен от характера, който показаха неговите съотборници.

"През първото полувреме имахме сериозни проблеми, но говорихме че трябва да покажем характер. Сега трудният период започва и трябваше да започнем добре от самото начало. Когато си вратар, си последен на терена. Винаги трябва да си на 100% готов, дори и срещу по-малките отбори в първенството. Ментално работата на вратаря е най-трудна и се радвам, че бях добре ментално днес.

21

Той (б.а. Тобиас Хайнц) стреля в средата, а аз имам дълги крака. Топката удари върха на обувката ми и съм щастлив, че спасих дузпата. Дори преди зимата се бях върнал. Спечелихме всички двубои, само едно равенство направихме срещу Крумовград с мен на вратата.

21

Трябва да се възстановим много добре за мача с Динамо (Минск) - двубоят е след 3 дни. Трябва да започнем много по-добре спрямо днес", заяви Падт.

Следвай ни: