Отборът на Ловеч надви дубъла на ЦСКА - София с 1:0 като гост в среща от първия кръг на Втора лига. В 38-ата минута Виктор Василев беше точен за отбора на Ловеч, а това бе и единственото попадение в срещата, която не предложи много голови ситуации. Василев намери хубаво топката от границата на наказателното и я заби неспасяемо във вратата на ЦСКА – София II. В следващите минути домакините бяха тези, които търсеха по-активно гола, но без сериозен успех. В 80-ата минута домакините останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон на Марк-Емилио Папазов, който изрита Бучи.

В последната минута на двубоя бранител Литекс спря топката на голлинията след разбъркване при корнер. Топката се удари в гредата и след това бе изчистена.

 Един от директорите на ЦСКА – София – Михаил Александров, изгледа срещата.

Наставникът на ЦСКА – София II Владимир Манчев сподели впечатленията си след поражението с 0:1 от Ловеч.

„Мисля, че имахме териториално превъзходство през целия мач. Отборът на Ловеч се защитаваше добре. Не успяхме да се възползваме от ситуациите, а те се възползваха от едното си положение. Играчите се раздадоха и не мога да ги упреквам. Някои от тях дойдоха буквално часове след пътуването от Разград. Има играчи, които въобще не са тренирали с отбора. Трудно беше да говорим за някаква игра. Трябваше за 10-15 минути да обясним какво се изисква от играчите. Такава е ситуацията и ние я приемаме. Целта е да развиваме играчи за първия отбор и да даваме игрови минути на футболистите от първия тим“, каза Манчев за Sportal.bg.