Децата на "Лудогорец", родени през 2010 година, записаха втора загуба по време на участието си в Международния младежки футболен турнир „VIVACOM CUP“. Вторият ден от спортната надпревара изправи младите "орли" срещу тима на „Зимбру“ (Кишинев). Крайният резултат от срещата е 0:2 в полза на молдовските играчи.

Двата тима оспорвано се впуснаха в преследване на трите точки, като срещата предложи силна игра, а футболистите защитиха своите емблеми с множество единоборства и борба за всяка топка. Стимулът да излязат като крайни победители от мача мотивира юношите на двата отбора да създадат редица голови ситуации пред противниковата врата, но в крайна сметка само играчите на "Зимбру" се възползваха от тях и ги реализираха. Те поведоха в резултата през първото полувреме и оформиха крайното 0:2 през втората част.

Последва и втората среща за деня между ФКСБ и "Динамо" (Киев), от която румънският отбор излезе като краен победител.

В утрешния, заключителен трети ден от Международния младежки футболен турнир „VIVACOM CUP“ Талантите на родния шампион предстои да излязат на терена срещу "Динамо" (Киев). Финалът, който ще определи крайният първенец след преките двубои от тридневния турнир, ще бъде между ФКСБ и "Зимбру" (Кишинев).

 


ВИДЕО РЕПОРТАЖ