Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че иска неговите футболисти да започнат силно мача срещу Динамо Минск от първата минута.

„Очакваме един много труден мач. Те ще направят всичко възможно, за да вкарат голове. Ние сме готови за това нещо и го очакваме. Имаме добра преднина и ще трябва да я използваме“, коментира Дерменджиев.

„Квадво Дуа е с групата и най-вероятно ще има минути.“

„Винаги преди един мач трябва да се огледа всичко. Аз вярвам в момчетата и мисля, че втори мач няма да повторят по този начин, по който играха в Батуми“, добави той.

„Ние разговаряхме на темата за подценяването с футболистите. Искам да започнат мача от първата минута. Тази обеца, която имаме, да нямаме втора.“

„Новите попълнения постепенно се ориентират добре в обстановката. Мисля, че няма да е дълго времето, в което те ще започнат да играят по-редовно“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Концентрацията е тук. Аз не искам да прескачам.“

„Важното е да спечелим мача срещу Динамо Минск, а след това да имаме пълната настройка за следващия мач, който ще ни предстои. За футбола принципно е важно да имаме публика“, каза още Дерменджиев.