Отборът на Септември София записа четвърта поредна победа в елитната юношеска група до 17 години. Играчите на Петър Василев победиха с 1:0 Левски София, в мач игран на официалният терен в Драгалевци! Въпреки минималната победа септемврийци бяха много по - добрият отбор на терена и контролираха всичко случващо се по него.

Септември пропуснаха голям брой възможности да отбележат гол, а единственото попадение падна през второто полувреме. Негов автор стана Венислав Михайлов, след центриране по земя на Теодор Танев.

Вторият отбор на Септември София завърши 2:2 в гостуването си на Вихрен Сандански. Играчите на Андрей Андреев продължават със силното си представяне от началото на сезона. Септемврийци поведоха с 2:0 на домакините с попадения на Андриян Лазаров и Жулиян Иванов, но в средата на втората част бяха сериозно ощетени от асистент рефера на срещата, който зачете гол, въпреки, че топката не бе преминала гол линията. В последните минути Вихрен стигнаха до изравняване, като двата отбора поделиха точките.