Над 17 000 лева събраха от пловдивската верига ресторанти “Южен полъх” за малкия Денис. Това се случи на благотворителна вечер на 09.09.2024г. в ресторант “Южен Полъх – Italian style” където се проведе събитието, организирано от собственикът на веригата Стоян Бозов.

“Благодарим на нашите партньори от Decoristic, Dj Тоny и на танцова група “ПловдивЪ” , които също ни подкрепиха в каузата и се ангажираха за събитието!”, написаха във facebook от Южен полъх. Освен, че парите от всеки продаден от заведението куверт бяха дарени за каузата, целият персонал дари надницата си от въпросната вечер.

По време на събитието се сътоя и търг, където фланелка на Ботев Пд, предоставена от един от треньорите от школата на Ботев Пд Даниел Спасов, бе продадена за 700 лв, които също бяха преведени по сметката в помощ на Денис.

Подкрепа за малкия ангел дойде и от Кърджали, където треньорът Благовест Саръев организира събиране на средства по време на турнира Парадайс къп и по този начин бяха събрани още 2500 лв.

Преди броени дни Денис претърпява тежка спешна мозъчна операция в България, но лечението му трябва да продължи в Турция и изисква сериозна сума пари, непосилна за семейството му. Нека подкрепим Денис в неговата битка и направим така, че прекрасните му родители и двете му братчета да могат да продължат да се радват заедно на живота.
Дарителска сметка в БАНКА ДСК:
BG67STSA93000031147427
Титуляр: Денис Фахриев Еминов