Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след двубоя с Ботев (Пловдив) от 12-ия кръг на efbet Лига, загубен от неговия отбор с 0:1. Наставникът на заралии коментира причините за третото поредно шампионатно поражение, след което обърна внимание на това, че съдията (б.а Георги Кабаков) на срещата е от Пловдив.

"Започнахме мача с много липси. Тези, които влязоха, дадоха всичко от себе си. За съжаление си тръгваме с празни ръце. Когато един отбор не бележи голове, не може да победи. Трябва да правим нов отбор и да вземем максимума от всеки един от новите футболисти.

През повечето време след почивката играхме в полето на противника. Получи се хубав мач, но ни липсваше завършващият удар. Струва ми се, че през цялото време играхме добре и според възможностите си, но не успяхме да вкараме гол.

Моето притеснение е да направя един конкурентен отбор. Преди 4-5 дни дойдоха още нови играчи и по време на състезателния период трябва да изпробваме различни варианти, за да намерим лицето на отбора. Харесвам българския футбол и малко по малко трябва да подобрим представянето си.

Съдията днес се справи добре, но той е от Пловдив. Когато играем с Ботев, ако свири рефер от Стара Загора, няма да е добре. Трябва да се подобряват нещата - както в испанския и английския футбол", заяви наставникът на Берое.

Следвай ни: