Локомотив (Пд) постигна две победи над отборите от ФА Пловдив в Елитните групи.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 16 години записа домакинска победа с 4:1 над ФА Пловдив в мач от Елитната група. Двубоят се игра от 12:00 часа на “Лаута”.

Възпитаниците на Добрин Орловски показаха много добра игра в хода на мача и заслужено спечелиха и се поздравиха с трите точки.

Кристиан Колев бе точен на два пъти, а по едно попадение добавиха Методи Клисуранив и Васил Йорданов.

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи този на Академик (Пловдив), част от ФА Пловдив, с 4:3 в истински голов трилър. Двубоят от Елитната група до 15 години се състоя от 10:00 часа на “Лаута”. С хеттрик за “черно-белите” се отчете Николай Неделчев, а едно попадение добави и Дмитрий Хорозов.

Двата тима предложиха на зрителите много интересен и динамичен мач. Гостите първи успяха да открият резултата за 0:1, но момчетата на Григор Георгиев изравниха за 1:1 чрез Николай Неделчев. Академик отново излезе напред за 1:2, но Неделчев отново бе точен за 2:2.

Десет минути преди края далечен изстрел на играч на гостите донесе отново преднина на “небесносините”. Локомотив отговори бързо – Дмитрий Хорозов се разписа за 3:3. Три минути преди края Николай Неделчев заби своето трето попадение в мача и донесе победата на Локомотив за крайното 4:3!