На 14 септември, Ком (Берковица) победи гостуващия му Ювентус (Малчика) с 3:0. Срещата е от третия кръг на Северозападната Трета лига. Веднага след края й, Любомир Иванов, играещия треньор на Ювентус (Малчика) заяви пред Sportal.bg, че ще подадат жалба срещу съдийството. Иванов изрази и недоволство относно обстановката по време на мача в Берковица, като отправи предупреждение към отборите, на които предстои да гостуват на Ком.

Днес, Асен Стефанов, президент на Ком (Берковица) пожела да изрази мнението си чрез Sportal.bg:

„Първо ще отбележа, че според мен, позициите и мненията трябва да се изразяват по време и непосредствено след мача. Така го направих аз за предишния ни двубой в Полски Тръмбеш срещу Янтра и си понесох санкцията. Щом някой иска да подава жалба, да го направи по каналния ред без да оповестява по медиите. Защото, чрез публичното афиширане ми се струва, че се получава: „казвам ти сине, сещай се снахо“. Публично звучи като ултиматум към съдиите да внимават как ще свирят в следващите срещи.  

Няма да позволим да се обезценява труда, усилията и победата на момчетата от човек, който постоянно се оплаква и търси оправдания. Само адмирации за младия си състав, в който са 14 състезатели (от общо 20 играчи в групата), родени след 2000 година, като 8 от тях днес прекрачиха училищния праг. При победа с три гола разлика и поне още толкова пропилени възможности за увеличаване на резултата, да търсиш оправдания във всичко и всички е най-малкото безпочвено. Все пак благодарим за предупрежденията, които отправя въпросния „капацитет“ към отборите, на които предстои да гостуват в Берковица. Надяваме се този човек да е добър пророк и съперниците на които им предстои да ни гостуват, да си тръгват от нашия стадион с резултат, като този от последния ни мач (въпреки че ние преценяваме реално и знаем, че това ще е трудно осъществимо)“.

Следвай ни: