Треньорът на Интер Симоне Индзаги също не бе напълно щастлив след равенството 0:0 с Манчестър Сити в Шампионската лига. Той съжалява, че отборът му не се е възползвал по-добре от своите шансове, за да отбележи гол и да си тръгне с трите точки от “Етихад”.

“Момчетата се справиха добре. Знаехме класата на съперника ни, но можехме да ги нараним повече. През второто полувреме страдахме повече, а положенията на Дармиан и Мхитарян можеха и да влязат. Поздравих играчите, но сега гледаме напред”, заяви Индзаги.

След това той бе помолен да коментира решението на Дармиан и Тареми да подават вместо да стрелят в ситуации, в които изглеждаше, че са на чудесна голова позиция.

“Подобни неща се случват и в първенството, във финалната третина трябва да показваме повече умение и техника, каквато притежаваме в състава. За пръв път през сезона не успяхме да отбележим и трябва да работим над това. Срещу такива отбори като Реал Мадрид и Манчестър Сити често се случва да излизаш на позиции, където виждаш сигурен гол, но те някак успяват да го предотвратят. Тареми взе правилно решение да подаде на Карлос Аугусто, но Едерсон направи добро спасяване. Дармиан пък каза, че е чул Барела да му вика за пас, но защитник пресече подаването му иначе можеше да се стигне до гол”, допълни специалистът.

Той коментира и решението си да остави звездата на тима Лаутаро Мартинес на резервната скамейка.

“Всички мои футболисти работят здраво и заслужават да играят. Моя е работата като треньор да вземам тези решения и да мисля кое е най-доброто за Интер. За съжаление не мога да използвам повече от 15 играчи в един мач”, каза още Индзаги.

Следвай ни: