Халфът на Интер Хакан Чалханоолу бе по-скоро доволен от спечелената точка в гостуването на Манчестър Сити (0:0) в Шампионската лига. Той заяви, че тимът му не се е страхувал от този съперник и е опитал да се забавлява на терена на “Етихад”.

“Изиграхме добър мач срещу силен отбор. Опитахме всичко, имахме своите шансове да отбележим, те бяха доста. Мисля, че и двата отбора показаха добър футбол и всички го видяха. Опитахме да се забавляваме и да се наслаждаваме. Не винаги можеш да играеш на този стадион срещу този отбор”, смята Чалханоолу..

“В тези мачове трябва да запазиш силите си и да останеш концентриран през всичките 90 минути. Имахме своите шансове, създадохме ги и трябва да бъдем доволни от играта, която показахме. Можехме да вкараме гол, но не го направихме. Те също не успяха, макар и те да имаха своите шансове. И двата отбора искаха да спечелят и се представиха добре”, допълни турчинът.

“Не се страхуваме да играем тук, дойдохме да играем открито, да създаваме положения и мисля, че успяхме. Показахме смелост и не се пречупихме пред името на съперника. Знаем, че Манчестър Сити не са губили тук от много време и е хубаво, че днес поне не успяха да вземат трите точки. Опитваме вървим стъпка по стъпка. Колкото по-далеч стигнем, толкова по-добре”, завърши халфът.

Следвай ни: