Старши треньорът на Черно море Тича Георги Давидов говори пред камерата на Sportal.bg след поражението на тима от кипърския АЕЛ Лимасол с 89:94 на мемориалния турнир в Ботевград в памет на легендата на Балкан Георги Христов.

“Неприятна загуба. Всеки иска да побеждава. И аз исках да победим и да отворим подготовката с победа. Не се получи и си има обективни причини за това. Има и позитивни неща. Не сме сработени. Ние изграждаме чисто ново нещо и ще трябва време и търпение от всички. Сигурен съм, че отборът ще играе много добре, когато се напасне.

Имаме 22 асистенции, 40 борби в нападение, много добър процент от тройката и 28 цели точки от бърза атака. Не мога да не съм доволен от това нещо. Голямата ми въпросителна е за защитата. Момчетата паднаха и физически - не исках да дам на Граф и на Флорвиъс по толкова минути. Дори Родни игра 25 минути, а той е на две тренировки. Не трябваше да бъде така, но свършиха нещата. Загуба, но ние си гледаме нещата и се подобряваме. Въобще няма да отстъпим и крачка назад. Този отбор тепърва ще се обиграва.

Пожелавам си нашите момчета да се възстановят и утре да покажем още по-добра игра от днес. Имаме проблеми със състава - трима играчи ги няма и са контузени”, заяви Давидов.

Какво още каза Георги Давидов може да чуете в прикачения видеоклип.

Следвай ни: