Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен след победата на своя тим над Спартак (Варна) в дербито на морската ни столица. “Моряците” се наложиха с 2:0 като гости.

“Искам да поздравя, че стана един празник за Варна. Надявам се да няма проблеми след мача. Трябва да поздравим футболистите, които бяха почти перфектни. Това не го казвам често. Бяха концентрирани, знаем какво правим на терена, знаем как да се защитаваме, имаме малко резерви в атакуващ план. Като желание и агресия поздравявам момчетата. Постигнахме важен успех за самочувствие.

Мисля, че стана добър мач, играхме на моменти добре. Имахме това, което искахме да направим в дефанзивен план. В дербито е важно да влезеш спокоен, тъй като ако влезем нервни, става това, че могат да се изравнят силите.

Случи се това, което искахме - ранен гол и да контролираме мача. Имахме ситуации, в които можехме да направим резултата по-голям. Имаме си нашите минуси, които трябва да подобряваме.

Трябва по същия начин да подходим срещу ЦСКА. Очаква ни труден мач, но се надявам с тези хора, които ни подкрепяха, да направим един празник и да търсим победата”, заяви Илиев.

Следвай ни: