Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен получи наградата си за играч номер 1 на деветия кръг в efbet Лига. Опитният флангови футболист отбеляза много красив гол във вратата на бившия си клуб Локомотив (Пловдив), помагайки за победата на своите с 2:0 на "Лаута".

"За мен е чест тази награда. За гола, който вкарах - гледах го след това, наистина беше хубав. Беше продиктуван, че не се отказах в ситуацията. Видях, че вратарят е малко напред, но имах и доза късмет. Наистина се получи красив гол", описа гола си крилото.

"Със сигурност ми е дал много. Винаги ще съм благодарен на Локомотив. Това, което съм аз, голяма част от кариерата ми е благодарение на тях. Тежи, защото много време съм бил там. В момента мога само да се боря за моето име и името на моя отбор. И да се доказвам.

Следя и аз ситуацията в Локомотив, знам, колкото и вие. Следя по медиите какво се случва. Дано това, което чувам и виждам по медиите, не е вярно. Не е добре за отбора, най-вече за футболистите. Със сигурност им тежи много. Периодът на Христо Крушарски е един от силните. Такъв, в който отборът е печелил купи.

Чувствам се в добра форма, тренирам, за да покажа добро лице. Не мога да кажа, че съм лидер. Отборът е едно цяло, всички са лидери. Силно се надявам да продължавам така.

Видяхте, че не можахме да спечелим последния мач със Септември. Работим и гледаме следващия мач. Старая се да помагам (б.р. - на младите). Не мога да кажа, че са толкова млади. Натрупаха опит и мачове, мога да им кажа да продължават в същия дух. Да помагат и отборът да върви.

Най-хубавото за един футболист е да играе за националния отбор. Ще се радвам да съм част от националния отбор. Не го мисля, гледам да показвам най-доброто от себе си. Ако продължавам в същия дух, може би ще получа това, което очаквам”, заяви Карагарен.

Следвай ни: