Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу заяви, че не се страхува от гостуването на "Олд Трафорд". В неделя неговият тим се изправя срещу Манчестър Юнайтед в среща от шестия кръг на Висшата лига. Миналия сезон "шпорите" си тръгнаха от този стадион след равенство 2:2.

"Никога не съм се страхувал от определен стадион. Това, което го прави уникален, е атмосферата. Когато играхме там миналия сезон, беше прекрасно. Привържениците подкрепят техния клуб. Това е страхотен стадион с история и традиции", сподели Постекоглу.

Ange Postecoglou says Tottenham will make a late call on the availability of captain Son Heung-min ahead of Sunday’s fixture against Manchester United.#THFC https://t.co/XcD2KMCktl

— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) September 27, 2024

Наставникът защити колегата си Ерик тен Хаг, като заяви, че да си мениджър на Манчестър Юнайтед е много тежка задача: "Винаги има мениджъри, които са под напрежние. Ерик имаше трудна задача, но се справи много добре. Той постоянно споменава, че е спечелил два трофея и това е така. Това не е незначително. Всички ми казват, че това е всичко, което аз трябва да направя, но очевидно не е така, защото винаги се иска още. Работата на "Олд Трафорд" е трудна. Те имат качествени играчи, ще бъде страхотен мач, за който сме готови".

Постекоглу обясни, че единственият кадрови проблем в състава му е свързан с Хюн-Мин Сон, но добави, че контузията му не е сериозна: "Той иска да тренира утре и след това ще вземем решение". Специалистът говори и за бъдещето на капитана на Тотнъм: "Аз нямам крайна дума, но ми се иска да мисля, че мнението ми е важно. По начина, по който се представя и води тима, аз искам той да се задържи още дълго".

Следвай ни: