Юношите младша възраст на Асеновец (Асеновград) записаха втора поредна победа от началото на сезона в Зонална група – Пловдив. Възпитаниците на старши треньора Васил Богданов надвиха като гости Карнобат с 3:2 след изключителен обрат в резултата.

Домакините поведоха с 1:0 през първото полувреме. На старта на втората част Карнобат реализира дузпа за 2:0… Но и това не пречупи момчетата от Асеновец, дори напротив, те стигнаха до пълен обрат в резултата за крайното 3:2!

Хеттрик за успеха реализира Виктор Митов.

„Поздравявам момчетата за положените усилия и показания характер. И в този мач показаха желание, което в крайна сметка бе ключът към успеха. Вижда се надграждане в представянето им, това е плод на труда и постоянството, което показват в тренировъчния процес“, коментира Васил Богданов след успеха.

„Имаме още много работа и не трябва да летим в облаците, а да си взимаме поуки и да се стараем още повече в следващия мач със Сливен. Искам да реализираме ние първи гол, за да не изоставаме и да се налага да догонваме в резултата“, допълни още наставникът.

„Благодаря на ФК Карнобат за коректното отношение и им пожелавам успех в първенството. Искам да спомена треньора на момчетата от Карнобат – Георги Неделчев. Изключителен човек и професионалист, обичащ работата си! Малко са хората като него. Пожелавам му успех, търпение и винаги да бъде толкова енергичен. Момчетата трябва да се учат и да попиват от него. Всяка казана дума е на правилното място и с точния тон“, завърши Васил Богданов.