Интер (Маями) и Шарлът завършха 1:1 в мач от редовния сезон в Мейджър Лийг Сокър. Карол Швидерски даде аванс на гостите в 57-ата минута, а десет по-късно Лионел Меси изравни, спасявайки домакините от загуба. 

Играчите на Интер доминираха през първата част, но гол не падна. Бившият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина се отчете с няколко спасявания. Противно на очакваното, Шарлът успя да поведе в резултата в 57-ата минута. Нейтън Брин напредна и подаде на Бранд Бронико, който шутира слабо от границата на наказателното поле. Карол Швидерски обаче отклони топката и я изпрати в мрежата на Дрейк Календър - 0:1. 

Меси и компания се втурнаха бързо да изравняват. Късметът им се усмихна в 67-ата минута. След късо изпълнение на корнер, Серхио Бускетс комбинира с Марсело Вайганд, който продължи за Меси. Аржентинската звезда си нагласи топката на левия крак и с мощен удар реализира в долния десен ъгъл на Кахлина - 1:1.

До края Интер (Маями) пропусна да стигне до пълния обрат и срещата приключи наравно. 

Меси и компания имат 65 точки на върха в Източната конференция с аванс от 8 точки пред втория Кълъмбъс Крю, който е с мач по-малко. Шарлът пък е седми с 42 точки.

В друг мач от МЛС, който се изигра тази нощ, българинът Доминик Янков остана неизползвана резерва при успеха на Монреал над Сан Хосе Ърткуейкс с 3:0.

 

Magic from Messi 

(via )

— B/R Football (@brfootball)