Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в среща от шестия кръг на Висшата лига. Двата отбора са в идентични позиции, като не стартираха сезона добре и имат по седем точки. И в двата лагера се надяват този мач да даде друга насока на кампанията им. “Червените дяволи” направиха две поредни равенства - срещу Кристъл Палас и срещу Твенте в Лига Европа. “Шпорите” са в серия от три поредни победи, но само една от тях бе в първенството.

Ерик тен Хаг е направил две промени от мача с Кристъл Палас преди седмица. Мануел Угарте е титуляр за първи път в мач от първенството, като заменя Кристиан Ериксен. Алехандро Гарначо пък е предпочетен пред Амад Диало. В центъра на защитата ще действат Лисандро Мартинес и Матайс Де Лихт, който получи почивка през седмицата в срещата от Лига Европа срещу Твенте и тогава на неговото място играеше Хари Магуайър.

This is the team pic.twitter.com/7214tfGala

— FPL Frasier (@FPLfrasier) September 29, 2024

Голяма загуба за Тотнъм е отсъствието на Хюн-Мин Сон. Капитанът на тима беше под въпрос за двубоя поради контузия и не успя да се възстанови. Постекоглу е заложил на Тимо Вернер в атаката и той ще трябва да помага на Доминик Соланке. Това е единствената промяна от мача с Бретфорд преди седмица. Бисума и Сар отново са оставени на резервната скамейка.

Your Spurs starting XI! ✊

🔢 @krakenfx pic.twitter.com/hrwLCVjsTW

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) September 29, 2024

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ТОТНЪМ

МАН ЮНАЙТЕД: Онана, Мазрауи, Де Лихт, Мартинес, Далот, Мейну, Угарте, Фернандеш, Гарначо, Рашфорд, Зиркзее
ТОТНЪМ: Викарио, Поро, Ромеро, Ван де Вен, Удоджи, Бентанкур, Мадисън, Кулушевски, Джонсън, Вернер, Соланке

Следвай ни: