Отборът на Локомотив (Пловдив) до 16 години записа успех над Левски (София) в мач от Елитната група. Възпитаниците на Добрин Орловски показаха мъжество и характер, като сътвориха обрат и победиха категорично “сините” в дъждовното и ветровито време в Пловдив.

Гостите успяха да открият първи резултата. Играч на “сините” бе точен за 0:1 в 32-ата минута. В 43-ата, след разбъркване в наказателното поле на Левски, Патрик Койрушки се оказа най-съобразителен и с изстрел от точката за изпълнение на дузпа изравни за 1:1.

През втората част “черно-белите” вдигнаха оборотите, като реализира още три попадения в рамките на 8 минути за крайното 4:1. В 60-ата минута Кристиан Колев открадна една топка по лявото крило, нахлу в наказателното поле и подаде към свой съотборник, а вратарят на Левски успя да избие. Топката стигна до Стилян Лазаров, който се оказа на точно място, за да реализира за 2:1. В 65-ата минута Александър Николаев покачи на 3:1. Разбъркване в наказателното поле на Левски и серия от рикошети му позволиха да шутира и да реализира. Крайното 4:1 бе оформено в 68-ата минута. Кристиан Колев напредна в ляво и асистира на Иван Кънчев, който не сбърка и реализира.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години записа домакинска загуба от Левски (София) в мач от Елитната група. Момчетата на Григор Георгиев отстъпиха с 1:4 на “сините” на “Лаута”.

Двубоят започна с домакински натиск, като в началните минути на срещата локомотивци организираха три опасни атаки, но до гол не се стигна. Александър Николов откри за „сините“ в 20-та минута след подаване на Кристиан Шиячки. Мариян Йовов удвои в 25-та, а Денислав Костов направи резултата класически в 31-та минута след асистенция на Йовов. Четвъртия гол за „Левски“ бе дело на Йоан Немчев в 50-та минута след подаване на Николов. Почетното попадение за Локомотив отбеляза Мустафа Алиев в 70-ата минута.