Наставникът на Рилски спортист Пламен Крумов говори по актуални теми от българския футбол. Бившият халф на Левски, Славия, Локомотив (София), Локомотив (Пловдив), Берое и Арда (Кърджали) коментира какво е нивото в Трета лига.

"Доста по-трудно е да си на тъчлинията, отколкото да играеш на терена. През 2007 година бях преотстъпен от Локомотив (София) в Рилски спортист, имаше много местни момчета - Васко Киров, Иво Цветков, Гемеджиев, Бойчев, на когото сега продават сина в Бетис и т.н. Сякаш 20 години са пропилени в Самоков. Почти няма отбори в групата, които да практикуват груб стил на игра, това е отживелица.

В дублиращите отбори младите момчета се сблъскват с мъжки футбол, това за мен е много полезно за вторите отбори на водещите клубове. Септември (София) или Левски половината им юношите тренират с първия отбор, понякога получават шанс, но когато след това ги свалиш за определени мачове, не е окей според мен. Не е тайна, че нас ни издържа г-н Христо Крушарски. Всеки млад футболист, който направи впечатление, веднага хваща окото на големите отбори. Нашето ниво с нивото на "Б" група е на кантар.

Левски тръгна силно срещу Арда. Закономерна победа за Левски, макар че Арда игра добре, на моменти равностойно. Срещнаха се най-добрия домакин и най-слабия гост. При Станислав Генчев Левски играе директен футбол с двама тежки нападатели. Играят с много центрирания, имат присъствие в наказателното поле. Левски играе директно, офанзивно и успешно. Черно море - ЦСКА беше интересен мач, и двата отбора имаха възможности за гол, гледах само второто полувреме. Закономерно равенство.

Конфликтите не трябва да се решават пред медиите. По времето на Младен Кръстаич беше невъзможно да се представим по-зле. Нямаме загуба осем мача при Илиан Илиев, работи се в правилна посока. Чел съм много за Жозе Моуриньо, фен съм на Интер. Опитвам се да копирам нещо от взаимоотношенията му с играчите. Обичам сериозната работа, не обичам в отбора да има чики-рики", каза треньорът на Рилецо в "Студио дерби".

Следвай ни: