Октомври е специален за всички от голямото семейство на волейболния Левски. Месецът на дербитата за клуба беше обявен за "СуперОктомври".

"С началото на новия сезон очакваме и активност за дарителската програма "Съмишленик на Волейболен клуб Левски София". Чрез нея се подпомага основната мисия на клуба - да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество. И тъй като със старта на сезона много от съмишлениците се завръщат "у дома" - във волейболната зала, основният спонсор на "Левски" Garitage Park ще удвои всички приходи от съмишленици, които подновят картите си от миналия сезон за новия по време на "СуперОктомври", обявиха от ВК "Левски".

Дарителската програма за сезон 2024/2025 започна с премиерата на филма "История на бъдещето" за оживялата мечта на волейболния "Левски". Всички, които имат желание да бъдат част от продължената история на бъдещето, са добре дошли.

Програмата "Съмишленик" е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки, включил се в нея, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". И получава редица възможности и изненади от своето волейболно семейство - от безплатен достъп до всички домакински срещи на отборите на "Левски", вписване в "Стената на Съмишлениците", възможност за присъствие на тренировки, индивидуални снимки с отборите, официални срещи с отборите, покани за специални събития на клуба, дори и възможност за пътуване с отбора за мач от първенството с официалния автобус.

Всеки желаещ може да стане "Съмишленик" на ВК "Левски София" много лесно - влиза на официалния сайт levskivc.bg, попълва кратка регистрационна форма и вече е част от историята на бъдещето.

Следвай ни:

Снимки: Владимир Иванов