Дублиращият отбор на ЦСКА - София зарадва своя треньор Владимир Манчев с победа над Беласица. Бившият нападател на Лил и Леванте навършва 47 години днес, а момчетата му сразиха тима от Петрич с 2:0 в "Драгалевци". Това е второ поредно поражение за футболистите на Дани Моралес.

Още в началото Иван Тасев можеше да намери мрежата, но вратарят на Бела Захари Димитров спаси. В 12-ата минута Аксел Таонса от гостите тества Марин Орлинов, но стражът на "червените" успя да избие топката. Последва пропуск на Марк-Емилио Папазов пред голлинията на петричани.

4

В 39-ата минута Папазов се извиси и с глава забучи топката в мрежата - 1:0 за хората на Сина на вятъра. През второто полувреме Беласица се размина с красив гол - комбинация с петички завърши с подаване на Атанас Карачоров пред вратата на Марин Орлинов, но нямаше кой да засече.

В 77-ата минута Марк-Емилио Папазов намери Йоан Борносузов на границата на наказателното поле и след секунда топката се оплете в мрежата - 2:0 за "червените". Скоро след младокът Илиан Антонов преодоля вратаря на Бела и на празна врата прати топката в аут. Накрая бранител на "червените" изчисти топката пред голлинията и попречи на гостите да вкарат почетно попадение.

Следвай ни: