Наставникът на дублиращия отбор на ЦСКА - София Владимир Манчев даде мнението си след победата с 2:0 над Беласица в "Драгалевци". Бившият национал похвали момчетата си след успеха над петричкия състав.

"Изиграхме един сериозен мач срещу един много сериозен съперник. Това е един от отборите, които най-добре знаят какво да правят с топката в "Б" група. Не беше никак лесно, поздравява момчетата. Вече почваме и да вкарваме, което ме радва. Виждам желание, амбиция, характер, качествата ги и с това поведение пътят за тях е само напред и нагоре. Не бих нарекъл началото слабо, това са млади играчи, нужна им е адаптация към нивото. Доволен съм от отбора, който имам. Освен че имат качества, имат и неща, върху които да работят. Всичко зависи от тях, ние в крайна сметка сме до линията на игрището.

За първия отбор зависи от тях, има треньори, които ги наблюдават под лупа всеки мач, целта трябва да им бъде първият отбор, а не "Б" група, естествено. Всеки един на неговата позиция трябва да върши това, което се изисква от него, доволен съм от всички. Това е пътят. Искам да благодаря на ръководството за условията, които ни се предоставят. Това е една инвестиция - стадионът, базата, това ще даде плодове, не веднага, естествено. Не се делим трети и втори отбор, в непрекъснат контакт сме с Румен Трифонов, не гледаме само резултатите, а и израстването - индивидуално и отборно, на състезателите", каза бившият армейски голмайстор.

Следвай ни: