Наставникът на Беласица Даниел Моралес говори след поражението с 0:2 от ЦСКА - София II в "Драгалевци". Специалистът призна превъзходството на тима на Владимир Манчев и направи обещание към феновете на петричкия отбор.

"Дубълът на ЦСКА е отбор, който вече доста мачове не допуска гол и играе добре, гледал съм го три пъти. Познавам отлично 80% от момчетата им. Адаптираха се по-добре от нас. Първото полувреме имахме инициативата, но те създаваха по-чисти голови положения. Индивидуалните грешки ни костват много усилия. ЦСКА заслужено победи, по-добри бяха от нас на терена. Второто полувреме имахме три възможности за гол едно след друго. Когато не вкарваш, ти вкарват.

Момчетата знаят, че не бяхме на нивото, което искам да виждам. Слънцето ще изиграе рано или късно. Идва сняг, лошо време и т.н., но това не е причината, знаем я къде е, трябва да я търсим в нас. Второто полувреме беше най-трудно, защото ни пресираха, опитах да сменя малко системата, моите герои не успяха. Имахме шанс да изравним, но продължаваме, слънцето няма да изгрее скоро. В този свят всичко е възможно. Играем мач за мач, важно е как завършваш първенството. Обещавам на феновете на Беласица, че няма да даваме аванта на никой, ще гоним нашите цели. Ако не вярвам, няма да съм тук", каза бразилецът.

Следвай ни: