Старши треньорът на Локомотив (София) Антон Велков говори след драматичното поражение от Спартак (Варна). "Железничарите" поведоха с 2:0, но допуснаха обрат и загубиха с 2:3.

"Първите 20 минути показахме това, което беше залегнало в подготовката ни през цялата седмица. Със сигурност тези промени водят до стресови ситуации, има някои реалности, които видяхме по-късно в мача. За съжаление не можем да доминираме през цялото време, допуснахме немалко грешки, можехме да стигнем до крайния резултат. Не бих казал, че победата на Спартак е незаслужена. Трябва да се фокусираме върху добрите неща, Спартак има добри футболисти, по-сглобен отбор са от нас.

Горчива е загубата и ще трябва да я преодолеем. Отговори на всякакви въпроси се дават на терена, поздравявам отбора си. Надявам се да оползотворим времето до следващия мач и да изглеждаме още по-добре. Не може да се разкаже усещането. Хората тук сме си на мястото. Да бъда начело на Локомотив - не можах да откажа. Когато се усетиш на място, трябва да дойдеш и да направиш най-доброто. Имаме дефицити определено в играта, по-малко приказки, повече работа и разбирателство. Животът продължава", каза Антон Велков след мача на "Коритото".

Следвай ни: