Бразилската звезда Неймар бе посрещнат с освирквания по време на турнир по тенис в Саудитска Арабия. 32-годишният нападател е близо до завръщане на терена след дълго лечение на контузия. Той пристигна в страната миналото лято, когато подписа с Ал-Хилал. Нападателят взима около 100 милиона евро на сезон, но е играл само в три мача.

Вчера той се появи на демонстративния турнир в Рияд, в който участват някои от най-добрите тенисисти. Изненадващо за него появата му на корта бе посрещната с бурни освирквания от почти цялата зала. Част от феновете пък започна да скандира: “Роналдо, Роналдо”.

Legends meet in Riyadh 🔥

Nadal gifted his racquet to Neymar, while Neymar presented Alcaraz with his shoes after the Six Kings Slam Semi-Finals 🎾 pic.twitter.com/EpxxVVkIXG

— SPORF (@Sporf) October 18, 2024

Неймар отиде да се види с Рафаел Надал и Карлос Алкарас. Бразилецът често се появява на спортни събития, откакто е контузен, като при визитите си гледа да е в центъра на вниманието. Той се поздравява със звезди от други спортове на места, където ще бъде видян от феновете и фотографите.

Следвай ни: