Вратарят на Арсенал Давид Рая е подготвил специални подаръци за съотборниците си в националния отбор на Испания. Рая възнамерява да зарадва съотборниците си с уникални пръстени, изработени от собственото му семейство. Идеята на стража е по този начин да бъде почетен триумфът на "Ла Роха" на Евро 2024.

David Raya will give out Euro 2024 rings to his Spain teammates that want them. His family are jewellers, and each ring will contain their name and number. Via

— Football España (@footballespana_)

Рая е член на семейство на бижутери и фамилната работилница подготвя специални пръстени, подобни на тези, които получават играчите, спечелили шампионска титла в НФЛ и НБА. По-големият брат на 29-годишния вратар участва дейно в изработването на пръстените, на които ще бъдат изписани имената на футболистите, вдигнали в ръце европейската купа през лятото, както и номерата на фланелките, с които играят.

За уникалните пръстени на семейство Рая се заговори тази седмица след като левият бек на Челси Марк Кукурея, част от шампионския състав на Испания на Европейското първенство в Германия, показа своя пръстен по време на участието си в ток-шоу.