Капитанът и център на шампионът Левски София Светослав Гоцев, който изигра страхотен мач при категоричната победа над "вечния" съперник ЦСКА с 3:0 гейма на старта на новия сезон в efbet Супер Волей, сподели след срещата, че "гори" за Левски и винаги е добре да победиш ЦСКА.

"Да, отстрани изглежда по-лесен успех, но реално аз като човек отвътре мога да кажа, че се подготвихме добре за мача. Не подценихме отбора на ЦСКА, въпреки че преди 5 дни пак успяхме да ги победим с 3:0. Днес играхме стегнато, събрано, обрано от грешки и резултатът е задоволяващ за нас. Но как да ви кажа... не мисля, че сме станали по-добри за 5 дни. Просто днес играхме по-добре от ЦСКА", призна Гоцев.

"Пак ще ви кажа, дали ще играем с ЦСКА или с някой друг отбор, ние се подготвяме чисто ментално по един и същ начин. От нас се очакват някакви поставени цели и се опитваме да ги следваме. Напрежение има преди всеки мач и в по-опитните, и в по-младите, но важното е да се опитваме да канализираме това и да се опитваме да играем по-добре."

"Смятам, че тази година отборите в първенството са много изравнени. Мога да откроя отборът на Нефтохимик, който е с огромен бюджет и със сигурност ще гони да спечели титлата. Останалите 6-7 отбора, включително и ние, са изключително изравнени и ще е много важно кой как ще успее да се съхрани чисто физически, ментално и емоционално. Ние имаме да играем и евротурнири, а това ще са допълнителни мачове за нас, но борбата за нас беше през миналата година, защото искахме да играем в Шампионската лига. И се надяваме и там да се представим успешно - и навън и вкъщи."

"Аз съм левскар по душа и по призвание, единственият в семейството ми, така че "горя" за отбора, "горя" за клуба и се надявам и младите така да се запалят и да имат това нещо. С ЦСКА винаги е удоволствие да играеш, да се примериш, да стане шоу за нас и за останалите, а ако биеш, още по-добре. Спомням си първите загуби с Владо Николов като треньор, когато го питах "Какво правим сега?" и той казваше "Гледаме напред и продължаваме да работим." Така, че спечелихме, щастливи сме, но не сме станали по-добри и продължаваме да работим", завърши капитанът на шампионите.

Следвай ни:

Снимки: Борислав Трошев