Новият технически директор на Спартак (Варна) Панайот Кискинов похвали тима след победата над Локомотив (Пловдив) с 1:0.

„Искам да честитя победата на всички привърженици на Спартак. За съжаление днес стадионът не може да се напълни, работен ден е, надяваме се в следващите мачове публиката да се върне на стадиона”, каза Кискинов.

“Момчетата изиграха един много добър мач. Видяхте, Локомотив (Пловдив) е корав отбор, бяха се затворили от първата минута, но мисля, че ги смачкахме тотално. Имахме положение още в 30-ата секунда, аз лично гледах 10 пъти повторението – имаше чиста дузпа. Съдията направи мача малко по-изнервен. После имахме второ положение, когато падна голът и когато го отмени. Измисли един фаул преди това. Но в крайна сметка съумяхме да си спечелим мача”, продължи шефът на “соколите”.

“Честитя победата на момчетата, за тяхно самочувствие, малко да им се върне увереността. Честитя на г-н Киров, негов първи мач, както и мой първи като директор в клуба. Пожелавам си на мен, на него, на целия щаб, на футболистите да имаме сериозни успехи със Спартак (Варна) и да радваме привържениците”, заяви Кискинов.

“Не мога да кажа кога ще дойдат очакваните от привържениците ганайски и бразилски футболист. Не мога да кажа нищо по този въпрос, ние с г-н Киров сме от три дни в Спартак, така че още самите ние се ориентираме в клуба. Ще ви дадем информация със сигурност следващите дни, естествено първо ще разберете вие, медиите”.

Следвай ни: