Крис Добрев ще продължи да играе в Ботев Пловдив или поне това е неговото желание, научи Glas.bg. Футболистът в крайна сметка е решил да послуша сърцето си и да остане в жълто-черния клуб, макар че се беше договорил за преминаване в Септември София. Талантът вече е на базата на канарчетата в Пловдив. Днес играчът се е срещнал едновременно с Асен Караславов и Георги Марков, като на тристранката е бил категоричен: „Сърцето ми иска да остана в Ботев Пловдив!“

Припомняме ви, че преди десетина дни стана ясно, че Добрев се е съгласил да премине в Септември София. Още същия ден, след като Glas.bg разкри за намеренията на талант номер 1 на канарчетата, президентът на жълто-черните Ангел Палийски заяви, че Ботев Пловдив има професионален договор с играча. Отговорът от Румен Чандъров не закъсня и той обяви, че е предложил на Крис да продължи кариерата си в Септември. На следващия ден Спортал  написа, че Добрев има договор със софиянци. В последствие в интервю от едно изречение и самият Добрев потвърди това. Последва няколко дневно затишие до днес, когато на път за София Крис Добрев е решил, че иска да остане в Ботев Пловдив. На бензиностанция под тепетата е била организирана импровизирана тристанка между Добрев, Гошо Марков и Асен Караславов, на която Крис е заявил, че иска да остане в Ботев Пловдив.

По неофициална информация на Glas.bg, след като Румен Чандъров е чул за желанието на играча, е решил да не му прави спънки.