Mercari: Бургас е мястото, където на Никулден празнуваме 33

Веригата магазини за маркови стоки отваря врати за първи път в голям търговски център - Burgas Plaza Mall


По случай дългоочакваното от всички любители на марковите облекла и обувки събитие, фирмата предоставя допълнителни 5% отстъпка на всички стоки в магазина


На 6 декември Mercari прави още една смела стъпка: магазин #33 на фирмата отваря врати за първи път в голям търговски център - Burgas Plaza. По този начин жители и гости на морския град имат на разположение вече два обекта за пазаруване в гр. Бургас. Собствениците избират не случайно тази дата: „Искаме Бургас да има още един повод да празнува на 6 декември и този повод да е Mercari,“ коментират от компанията.

По случай дългоочакваното от всички любители на марковите облекла и обувки събитие, фирмата предоставя допълнителни 5% отстъпка на всички стоки в магазина. Офертата е валидна само в  Mercari в Burgas Plaza до края на месец декември 2018 г.

От 9.00 ч. в деня на откриването фирмата е подготвила малки изненади и разбира се добро настроение.

Това е вторият търговски обект на Mercari в гр. Бургас, след този на бул. „Алеко Богороди“ 17. Така магазините на фирмата, чието име идва от испанската дума за „пазар“, стават 33. До тази цифра се достига бавно, с много енергия и работа в екип, следвайки една цел: предлагане на висококачествени модни артикули от последните колекции на най-добрите световни оригинални марки на максимално ниска цена по начин, който да отговаря на очакванията на клиентите.

33-те магазина на фирмата предлагат над 2 500 марки на световни модни производители. Клиентите на Mercari могат да избират от над 40 000 нови маркови дамски, мъжки и детски облекла и обувки. Асортиментът се обновява всеки ден, като цените са винаги до 60% по-ниски от препоръчителната цена на дребно на съответната марка.

… BECAUSE COMMUNICATION MATTERS.



В категории: Бургас