Флагман.бг открехва завесата. Ето кои са кандидатите за Мис и Мистър Бургас (СНИМКИ)

Участниците са подготвили богат репертоар, ще ги видим по бански и в елегантни тоалети


В момента в клуб „Famous” тече гореща подготовка за грандиозната вечер

Флагман.бг надига завесата на поредното издание на конкурса за красота "Мис и Мистър Бургас Топ лица", който ще се проведе тази вечер в най-обичания в морския град нощен клуб „Famous”. Наш репортер се промъкна зад кулисите по време на репетицията на участниците, където в момента те обстойно изучават всеки ъгъл на сцената, за да се представят превъзходно по време на официалната част, която ще започне в 23 часа. 

В конкурса 8 момичета ще се борят със зъби и нокти, за да покажат превъзходството си една над друга. Девойките са на възраст около 18 години, но вече имат богат тренинг на звездния подиум. При момчетата битката ще е по-лека, тъй като едва четирима ще се престрашат да излязат на сцената на клуб „Famous, но все пак ще е война по мускули. Те ще бъдат оценявани по 6-балната система, като най-ниската оценка ще бъде 3, за да няма двойкаджии, все пак.

Водещ на събитието е собственикът на модната шоу агенция "Идея Прима" Димитър Увалиев, който ще бъде част и от 10-членното жури, което ще избере "Мис и Мистър Бургас 2018 година". В състава на оценителите ще бъдат хора от бизнеса в морския град, собственикът на клуб "Famous" Деан Дачев и други компетентни в тази област на шоубизнеса. 

Традиционно в първия кръг претендентите ще дефилират по бански, а във втория - с официални тоалети, с много блясък и изящество - като от червения килим в Кан.

В третия кръг организаторите в лицето на клуб „Famous” залагат  на нестандартно шоу с танци и песни, в което участниците ще покажат своите скрити таланти. Освен това реквизитът,  който са избрали, е типично бургаски – момчетата ще излязат на сцената като гангстери, с качулки и очила.

За наградите трябва да отбележим, че никой няма да остане ощетен – от корона, през финансови награди, до ваучери за фитнес и спа процедури.

Очаквайте само във Флагман.бг малко по-късно кои са носителите на титлата Мис и Мистър Бургас 2018 година.

























В категории: Бургас , Лайфстайл