Благотворителният коледен бал на Младежки глас събра 5500 лева

Областният управител Вълчо Чолаков връчи благодарствена грамота на националния лидер Тодор Йосифов(вляво)


Младежка кауза обеди хора с добри сърца


5500 лева за създаването на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ събра благотворителния коледен бал на Младежки клас, който се организира за 8-а поредна година. 

Събитие е под патронажа на Областния управител на Бургас и с партньорството на Български червен кръст (БЧК) – Бургас.

В препълнената зала традиционното каузата обедини различни бизнес партньори, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на идеята. Събраните средства бяха предоставени на Български Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ.



Каузата, която ни е събрала – всички да бъдем едно семейство, е каузата, която ще ни обедини в името на децата и бъдещето, да подаваме ръка, за да правим света по-добър. За осма поредна година се обединяваме, за да помагаме. Именно това е, което създаде „Младежки глас”  – чувството да даваш от себе си, да даваш на останалите, очаквайки единствено да направиш нещо добро”,  каза Тодор Йосифов, лидер на „Младежки Глас”.



Благотворителната вечер започна с фолклорно изпълнение на талантливите деца Валентин Вълев, Христо Енчев, Радостин Стоянов и Николай Иванов от СУ „Добри Чинтулов” – Бургас, с ръководител Георги Миронски. В програма участваха талантите Йордан Радев и Евелина Караманова от Танцово студио „ДЕНС ПАРАДАЙС”, с треньори Цвета Атанасова и Иван Карастоянов. Ангелските гласове на Веселина Дамова и Игнат Христов от Вокално студио „Сезони”, с ръководител Кина Христова радваха гостите на събитието.



Вълнуващото събитие премина под вещото ръководство на прекрасните водещи Стиляна Атанасова и Йордан Бъчваров. Младежката кауза не би била постигната без техния професионализъм и очарование по време на събитието.













В категории: Бургас