Ето ги топ лицата на Бургас – Мис и Мистър 2018 г. (СНИМКИ)

Станимир е футболна действаща звезда, а Лина е активен модел, представил България на редица конкурси


Грандиозното събитие се състоя в нощен клуб “Famous”, компетентно жури избра новите любимци на Бургас

24-годишната Лина Тодорова и 26-годишният Станимир Майсторов са топ лицата на Бургас, те са новите Мис и Мистър Бургас 2018 година. Грандиозното събитие се проведе в петък вечер в любимия нощен клуб на бургазлии „Famous”. Дискотеката буквално се пръскаше по шевовете от публика и гости, дошли да видят претендентите са титлата.

По-рано Флагман.бг надигна завесата и ви запозна с мераклиите за короната, но крайната дума бе на компетентното  жури, което оцени най-подходящите за звездната стълбичка.

Флагман.бг открехва завесата. Ето кои са кандидатите за Мис и Мистър Бургас (СНИМКИ)

Сред 8-те кандидатки за короната красавицата Лина Тодорова. 24-годишната девойка е завършила Икономическия университет във Варна. В момента се занимава с мода и дизайн. През последните три години е носител на наградата „Най-добър модел”, получена на годишните конкурси за мода и шоубизнес във Варна. Лина е и рекламно лице на редица бутици за кожени облекла и бански. Трябва да отбележим, че хубавицата достойно представи България и на конкурса за красота в Корея тази година, като успя да грабне 5 награди и допълни няколко сертификата и статуетки към модните си трофеи.

В конкурса на Мис и Мистър Бургас 2018 г. Лина се появи в елегантна къса бяла рокля с дантела, която подчертаваше изящно дългите крака на бургазлийката. В творческия кръг момичето бе с маска на очите и небрежни къси панталонки, с завързана до пъпа бяла риза. Моделката показа еротични танци и неподправен сексапил, с които покори бургаските естети в бранша. 

При момчетата битката определено бе по-лека, тъй като едва четирима имаха смелостта да се борят за титлата.  На сцената на култовата дискотека „Famous” отличен бе 26-годишният Станимир Майсторов, познат в целия Бургас с наследствения прякор Касамето. Станимир е действаща футболна звезда, но модните му изяви са запълнили напълно и малкото свободно време, което има. Касамето е носител на множество награди от конкурси за красота. Колекцията му от грамоти и трофеи не е малка. Той е носител и на миналогодишната титла Мистър Бургас 2017 година.

В модното шоу футболната звезда в атака успя да вкара няколко гола буквално от пряк свободен. В кръга за таланти Станимир разигра топката максимално бързо и прецизно. В етапа с елегантни облекла Касамето се появи с шикозен костюм, с елече в по-светъл тон на кафяво и черна вратовръзка. С особена лекота Станимир успя да омае журито и да покаже надмощието си над другите участници. Заслужено и тази година той грабна многобройната публика и оценителите, сред които бяха водещи лица от модния бизнес и бургаския лайфстайл елит.

Основен организатор на светското събитие бе нощен клуб “Famous” и  Национална модна агенция „Идея Прима”, а конферанс бе популярният  шоумен   Димитър Увалиев.













В категории: Бургас , Лайфстайл