Пламен Петров-Легендата спечели 3 златни медала в Берлин,

Пламен Петров се представи блестящо на силния международен форум


След кратка почивка след завръщането си, бургаския отбор подновява занимания с нов инструктор, който се очаква да пристигне от Бразилия в края на месец януари


Международният отбор по Бразилско жиу житцу на GF team, спечели отборната титла, на престижният турнир в Берлин, под шапката на най-престижната организация IBJJF.

Най-голям принос за този успех имаха българските представители, спечелвайки 6 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медали. Бургаските представители, показаха умения и бяха в основата на първото място в отборното класиране.

Бургазлията Пламен Петров-Легендата, спечели 3 златни медала в категорията си до 94.300кг,  както и абсолютната титла и граплинг сесиите. 



Антоан Парчев в дебюта си безапелационно взе златото в кат. 88.500кг. Антон Янчев в кат. до 79.500кг, спечели среброто в граплинга , а Николай Касабов в кат до 88.500кг взе престижният бронзов медал.
Това са поредни успехи за младия бургаски отбор, който се представи добре и на турнир в Лондон преди седмици, както и на шампионата в Монтана, малко преди участието си на татамито в Берлин.



След кратка почивка след завръщането си, бургаския отбор подновява занимания с нов инструктор, който се очаква да пристигне от Бразилия в края на месец януари. Тиаго Кастро ще остане край морето три месеца през което време ще обучава желаещите.

В категории: На терена , Спорт