Отлична новина за бургазлии! Паркингът под пл. „Св.св Кирил и Методий“ безплатен за Никулден

Съоръжението разполага с близо 400 места и е единственото в града, което предлага услугата си и на автомобили с газова уредба


Празничната програма в центъра на града е богата, промоцията ще облекчи трафика значително



Подземният паркингът под площад „Св.св. Кирил и Методий“ в центъра на Бургас ще е напълно безплатен за Никулден. Отличната новина стана ясна след справка на Флагман.БГ в промоционалните оферти на фирмата, която стопанисва най-големият паркинг в града.

Съоръжението, което работи вече повече от година на пълни обороти, разполага с близо 400 места, като ежедневно през него минават между 350 и 380 автомобила. То е и единственото в Бургас, което има обособено място за паркиране на автомобили с газови уредби, както и място специфично за мотоциклети.

Подземният паркинг под площад “Св.Св. Кирил и Методий” заработи на пълни обороти. Помните ли как изглеждаше площадът преди?

От ръководството на подземния паркинг са известни с постоянните промоции, които пускат както временно, така и перманентно за определени услуги. За празника на Бургас Никулден обаче офертата действително е безценна, тъй като през целия ден в центъра на града ще има безброй културни прояви – включително Литийното шествие, вдигането на знамената пред сградата на Общината, Никулденския курбан до Часовника, Концертът на пл. „Тройката“ и пускането на Коледните светлини.

Изгодно! Подземният паркинг на площад „Кирил и Методий” с нова и единствена услуга за Бургас „Зимен сън”

Несъмнено промоцията ще облекчи значително трафика от автомобили в ЦГЧ на Бургас, като по този начин ще направи празничния ден много по-бляскав и лишен от конфликти за всички бургазлии и гости на града.

В категории: Бургас