Семир Абу Мелих: Трудно ми е да говоря за Евгений Мосинов в минало време, той бе сред най-впечатляващите хора, които познавам

Все още не осъзнавам напълно факта, че една от най-запомнящи се фигури в обществения живот на Бургас вече я няма, казва бившият депутат


Кончината на Мосинов потресе целия Бургас


Адвокат Мосинов б сред най-впечатляващите и интелигентни хора, които съм имал честта да познавам. Трудно ми е да говоря за него в минало време. Това написа по повод внезапната смърт на адв. Евгений Мосинов бившият депутат от ГЕРБ и собственик на УМБАЛ "Дева Мария" Семир Абу Мелих.

Кончината му потресе целия Бургас. Градът загуби един от най-достойните си политици. 

Ето и какво още написа Абу Мелих:

"Трудно ми е да говоря за Евгений Мосинов в минало време. Новината за смъртта му е шокираща и все още не осъзнавам напълно факта, че една от  най-запомнящи се фигури в обществения живот на Бургас вече я няма.

Адвокат Мосинов бе сред най-впечатляващите и интелигентни хора, които  съм имал честта да познавам. Със сигурност така мислят и всички негови  приятели, колеги, студенти и дори опоненти. Силните личности будят възхищение, а Евгений Мосинов бе от тях. Загубата от неговата смърт е  огромна не само за неговите близки, но и за целия град, чиито каузи той бранеше неуморно. Изказвам съболезнования на семейството му и им желая сили в този труден момент".

В категории: Животът